om os

OM Sport & Promotion

Jesper Poulsen

Drift & Ledelse

Sport & Promotion

Sport & Promotion er en stærk og kreativ leverandør af sportsbeklædning, sportsudstyr, profilbeklædning og promotionartikler. Vores kreative og lidt anderledes tilgang til kunderne og opgaverne giver en helt igennem positiv oplevelse og under udtrykket ”jeres succes er lig med vores succes” arbejder vi målrettet og kreativt med alle opgaver.

Den rette profil

Vi er fuldt ud bevidste om hvad der kræves for at skabe den rette opmærksomhed omkring firmaets navn, brand og profil. Vi udfordrer gerne vore kunder med en kreativ og anderledes tilgang til den rette løsning og dette i tæt samarbejde med de førende leverandører på markedet.

Vi er totalleverandør af profilbeklædning og er leveringssikre i alt lige fra t-shirt, polo og skjorter over jakker, tasker og hovedbeklædning. Synliggørelse af virksomhedens navn eller budskab klares i samarbejde med de absolut bedste tryk- & broderileverandører i branchen.

Vi er også den kreative og spændende samarbejdspartner for de klubber der ønsker sikkerhed for kvalitet, levering og rette priser. Vi er leveringsdygtige i alle de store sportsbrands indenfor spilletøj, sportsudstyr og plejemidler. Vi stiller skarpt på klubberne og gør vores ypperste for at sikre et godt samarbejde til gavn for alle involverede parter.

Vi tilbyder specialproduktion / private label varer på flere af vore varegrupper. Så går du med et ønske om et unikt produkt, så brug os som medspiller.

Et lille udpluk af vores leverandører, og rigtig mange andre kvalitets leverandøre..

Sparring med kreative fagfolk

Vi kender vores ”hjemmebane” og vores produkter fuldt ud og vi møder altid kunderne i øjenhøjde. Altid med et glimt i øjet og et smil på læben og netop derfor tager vi også gerne en udfordring på ”udebane”. Vi tror nemlig på egne evner og ved at vores kreative tilgang og solide produktkendskab gør at vi er det absolut rette valg for virksomheder, klubber og foreninger der ønsker en stærk løsning.

Klubaftaler / Webshops

Vi tilbyder alle former for samarbejds- & klubaftaler der kan indeholde mange forskellige elementer i forhold til bonus, priser og andre kreative specialaftaler. Fælles for vore aftaler er at de alle sikrer leveringsgaranti, sparring og den absolut bedste sammensætning i forhold til kvalitet og pris.